Bericht versturen
Thuis

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Mikimmachines hebben een goede en hoge reputatie bij de bouw van het rendabelste machinesmateriaal in China gebouwd. mikim wordt erkend globaal als een deskundige in het verstrekken van de industrie belangrijk proces ontwerp, techniek en productie aan een verscheidenheid van de industriemachines. Wat u vereist, kan het professionele team van onze mikim uw machines voor uw toepassing ontwerpen en vervaardigen.

Onze Hoofdproducten: De Machine van de Dierenvoerkorrel, de Machine van de Kafsnijder, Gras Chopper Machine voor Dierenvoer, Kuilvoederpers & Omslagmachine, Mixermachine voor Dierenvoer, Dierenvoermolen Machine, Rijstfabrikant, Padie/Tarwemaaimachine, en etc….
Ons Doel: Verstrekkend onze cliënten de beste oplossing, de kwaliteit, de prijs, en de naverkoopdienst.

De Techniekco. van China Tianjin Mikim, Ltd bedrijfprofiel 0
wij zijn ook geschat zoals „contract-Erend en belofte-Houdend Onderneming“ en de „Gevorderde Onderneming van de Productieveiligheid“ in Henan-Provincie. Na jaren van het harde werk en innovatie, allerlei zijn het materiaal van het „mikim“ merk uitgevoerd naar meer dan 130 landen en gebieden zoals de Verenigde Staten, Rusland, Canada, Peru, Australië, Groot-Brittannië, Maleisië, Indonesië, Nigeria, enz., die van hoge reputatie in dezelfde industrieën genieten.

wij hebben sterke technische sterkte en organisatie en management. Wij hebben niet alleen een leidingsteam uit de deskundigen van het ondernemingsbeheer, mechanische professionele ontwerpers en ingenieurs, samengesteld maar ook een groot aantal werknemers en van de buitenlandse handelsdienst teams met vele jaren van ervaring in de mechanische industrie gehad. Van het klanten′ s standpunt, kunnen wij materiaal ontwikkelen en aanpassen dat de kenmerken van lokale gebruikers ontmoet. Onophoudelijk gaat het verbeteren van dienstenniveaus, luisterend aan gebruikers′ adviezen, en aan het verstrekken van promotieproducten verder en de oplossingen volgens de marktvraag is onze eeuwige opdracht.

De Techniekco. van China Tianjin Mikim, Ltd bedrijfprofiel 1

De sterkte is de waarborg van geloofwaardigheid, en de integriteit is de stichting van ontwikkeling. Wij niet alleen hebben prima kwaliteit, perfectioneren de dienst, maar ook hebben globaal geavanceerd productiemateriaal en technologie. Wij nodigen in binnen- en buitenland oprecht nieuwe en oude klanten uit om aan het bedrijf als gasten te komen, en verheugen ons op het samenwerken met u voor win-win.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Mikimmachines hebben een goede en hoge reputatie bij de bouw van het rendabelste machinesmateriaal in China gebouwd. mikim wordt erkend globaal als een deskundige in het verstrekken van de industrie belangrijk proces ontwerp, techniek en productie aan een verscheidenheid van de industriemachines. Wat u vereist, kan het professionele team van onze mikim uw machines voor uw toepassing ontwerpen en vervaardigen. De Mikimmachines hebben een goede en hoge reputatie bij de bouw van het rendabelste machinesmateriaal in China gebouwd. mikim wordt erkend globaal als een deskundige in het verstrekken van de industrie belangrijk proces ontwerp, techniek en productie aan een verscheidenheid van de industriemachines. Wat u vereist, kan het professionele team van onze mikim uw machines voor uw toepassing ontwerpen en vervaardigen.

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : MIKIM

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 30000-50000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

Website: https://mikimz.en.alibaba.com

Website: https://mkimm.com/