Bericht versturen
Thuis

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

wij zijn ook geschat zoals „contract-Erend en belofte-Houdend Onderneming“ en de „Gevorderde Onderneming van de Productieveiligheid“ in Henan-Provincie. Na jaren van het harde werk en innovatie, allerlei zijn het materiaal van het „mikim“ merk uitgevoerd naar meer dan 130 landen en gebieden zoals de Verenigde Staten, Rusland, Canada, Peru, Australië, Groot-Brittannië, Maleisië, Indonesië, Nigeria, enz., die van hoge reputatie in dezelfde industrieën genieten.

wij hebben sterke technische sterkte en organisatie en management. Wij hebben niet alleen een leidingsteam uit de deskundigen van het ondernemingsbeheer, mechanische professionele ontwerpers en ingenieurs, samengesteld maar ook een groot aantal werknemers en van de buitenlandse handelsdienst teams met vele jaren van ervaring in de mechanische industrie gehad. Van het klanten′ s standpunt, kunnen wij materiaal ontwikkelen en aanpassen dat de kenmerken van lokale gebruikers ontmoet. Onophoudelijk gaat het verbeteren van dienstenniveaus, luisterend aan gebruikers′ adviezen, en aan het verstrekken van promotieproducten verder en de oplossingen volgens de marktvraag is onze eeuwige opdracht.

De sterkte is de waarborg van geloofwaardigheid, en de integriteit is de stichting van ontwikkeling. Wij niet alleen hebben prima kwaliteit, perfectioneren de dienst, maar ook hebben globaal geavanceerd productiemateriaal en technologie. Wij nodigen in binnen- en buitenland oprecht nieuwe en oude klanten uit om aan het bedrijf als gasten te komen, en verheugen ons op het samenwerken met u voor win-win.

Contactgegevens
Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Tel.: 86 19913726068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)