Bericht versturen
Thuis

Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  De Mikimmachines hebben een goede en hoge reputatie bij de bouw van het rendabelste machinesmateriaal in China gebouwd. mikim wordt erkend globaal als een deskundige in het verstrekken van de industrie belangrijk proces ontwerp, techniek en productie aan een verscheidenheid van de industriemachines. Wat u vereist, kan het professionele team van onze mikim uw machines voor uw toepassing ontwerpen en vervaardigen.

  Onze Hoofdproducten: De Machine van de Dierenvoerkorrel, de Machine van de Kafsnijder, Gras Chopper Machine voor Dierenvoer, Kuilvoederpers & Omslagmachine, Mixermachine voor Dierenvoer, Dierenvoermolen Machine, Rijstfabrikant, Padie/Tarwemaaimachine, en etc….
  Ons Doel: Verstrekkend onze cliënten de beste oplossing, de kwaliteit, de prijs, en de naverkoopdienst.

   

  Van aanvankelijk haalbaarheidsrapport en het testen, aan techniek, productie, en de naverkoopdiensten, brengen wij onze grote hartstocht voor kwaliteit en dienst in alles wij. Hopen oprecht dat wij met u kunnen samenwerken om de wederzijdse voordelen van alle partijen te maximaliseren in kwestie, en aan een mooie en brightful toekomst samen door:sturen.

  Tianjin Mikim Technique Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Tianjin Mikim Technique Co., Ltd.

Contactpersoon: Fiona

Tel.: 86 19913726068

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)